تعمیر همزن

تعمیر همزن

** یاراسرویس در پایان این صفحه( تعمیر همزن ) برای شما هدیه ای ویژه در نظر دارد **

تعمیر همزن یاراسرویس

تعمیر همزن یک کار تخصصی و کاملا جدی و دقیق است، پس لطفا بعد از بروز هرگونه مشکل و اختلال در عملکرد همزن برقی بصورت ناشیانه دست به باز کردن قطعات دستگاه ننمایید ، یاراسرویس اینجاست تا به شما کاربران عزیز ابتدا آموزش نحوه استفاده صحیح را به منظور جلوگیری از تعمیر بدهد و سپس در صورت لزوم دستگاه دچار ایراد شما را در سریع ترین زمان ممکن و با بهره گیری از مجرب ترین متخصصین و به روزترین دستگاه ها تعمیر نماید .

تعمیر همزن برقی یک فرایند تخصصی است پس در این صفحه بیشتر سعی خواهیم داشت به شما اطلاعاتی راجع به ایرادات احتمالی دستگاه بدهیم و  به شما توصیه نمی کنیم در خانه شخصا دست به تعمیر دستگاه بزنید ؛ حتی یاراسرویس با تجربه نیم قرنی خود، به شما کاربران عزیز اکیدا توصیه می نماید  به تکنسین های در خانه هم اجازه باز کردن دستگاه را ندهید ، این کار نیازمند ابزارآلات حرفه ای و خاص می باشد و اصلا حرفه ای و قابل اطمینان نیست که در خانه دست به تعمیر بزنید چه شما و چه سایر تکنسین ها ، البته ممکن است تعمیر در خانه برای شما بسیار راحت تر باشد اما یاراسرویس برای سهولت شما عزیزان اقدام به راه اندازی شبکه حرفه ای حمل و نقل کرده و می توانید با تماس با شماره ۲۲۷۴۲۳۴۰ با پیش شماره ۰۲۱ درخواست خود را ثبت نمایید تا در سریعترین زمان ممکن همکاران ما در محل شما حاضر شوند و همزن برقی دستی و ایستاده را از شما دریافت کنند و سپس اقدام به تعمیر همزن دستی و ایستاده شما نماییم.

تعمیر همزن برقی در یاراسرویس

یاراسرویس مرجع تخصصی تعمیرات لوازم خانگی و متخصص در زمینه تعمیر همزن برقی در انواع و اقسام آن پیشنهاد می نماید قبل اقدام به تعمیر دستگاه مطالبی که در ذیل آورده ایم را مطالعه نمایید ، تا بتوانید بهترین مرجع را برای تعمیرات دستگاه همزن خود انتخاب نمایید .

در ضمن در پایین همین مطلب نکاتی بسیار مهم ، مفید و کاربردی در زمینه نگهداری و استفاده صحیح از آمیوه گیری آورده شده است که می توانید همینجا مطالعه نمایید ؛ اما اگر صرفا به دنبال مقالات مفید و کاربردی این چنینی هستید می توانید به بانک مقالات آموزشی یاراسرویس هم مراجعه نمایید ، انواع همزن برقی ایستاده و دستی و نگهداری آن امری کاملا دقیق و حرفه ای است که باید مطالب را با دقت مطالعه نمایید .

با صبر و حوصله به خواندن ادامه دهید تا با آموزش تعمیرات انواع آبمیوه گیری ، عیب یابی ، نگهداری و نمایندگی تعمیرات برندهای مختلف یاراسرویس و همچنین سوالاتی که برای مشتریان در ارتباط با آبمیوه گیری پیش می آید آشنا شوید.

کاربرد انواع همزن برقی 

همزن برقی یکی از لوازم ضروری هر آشپزخانه است که به شما کمک می کند تا مواد را سریع و کارآمد مخلوط و ترکیب کنید. همزن برقی در دو نوع دستی و پایه دار موجود است. همزن برقی دستی کوچک و قابل حمل است و برای کارهای سبک مانند هم زدن تخم مرغ و خامه مناسب است. همزن برقی پایه دار بزرگتر و قدرتمندتر است و برای کارهای سنگین مانند مخلوط کردن خمیر و سس مناسب است.

کاربردهای همزن برقی خانگی عبارتند از:

  • هم زدن مواد: همزن برقی برای هم زدن مواد مختلف مانند تخم مرغ، شکر، کره، خامه و شیر استفاده می شود. هم زدن مواد باعث می شود که مواد یکدست شوند و بافت بهتری پیدا کنند.
  • مخلوط کردن مواد: همزن برقی برای مخلوط کردن مواد مختلف مانند آرد، شکر، تخم مرغ، شیر و روغن استفاده می شود. مخلوط کردن مواد باعث می شود که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و یک خمیر یا سس یکدست و منسجم ایجاد شود.
  • زدن خامه: همزن برقی برای زدن خامه به صورت فرم گرفته استفاده می شود. زدن خامه باعث می شود که خامه حجیم شود و بافتی سبک و پفکی پیدا کند.
  • آماده کردن سس ها: همزن برقی برای تهیه انواع سس مانند سس مایونز، سس سالاد و سس کچاپ استفاده می شود. هم زدن مواد مختلف در همزن برقی باعث می شود که سس ها یکدست و خوش طعم شوند.

نکات ایمنی در استفاده از همزن برقی خانگی:

  • قبل از استفاده از همزن برقی، دفترچه راهنمای آن را به دقت مطالعه کنید.
  • همزن برقی را در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.
  • همزن برقی را در فاصله مناسب از دیوار و مبلمان قرار دهید.
  • همزن برقی را در نزدیکی وسایل قابل اشتعال قرار ندهید.
  • در صورت بروز هرگونه مشکل در همزن برقی، آن را به یک تعمیرکار متخصص بسپارید.
  • از قرار دادن اشیا روی همزن برقی خودداری کنید.
  • پس از هر بار استفاده، همزن برقی را خاموش کنید و از برق بکشید.
  • همزن برقی را به طور منظم تمیز کنید.
  • از همزن برقی برای مخلوط کردن مواد غیرخوراکی یا مواد داغ خودداری کنید.

با رعایت نکات ایمنی، می توانید از همزن برقی خود به طور ایمن و طولانی مدت استفاده کنید.

روش استفاده صحیح از همزن برقی ( دستی و ایستاده )

برای استفاده صحیح از آبمیوه گیری ما به ذکر ۱۰ نکته کلیدی در این مقاله می پردازیم و تیم یاراسرویس امیدوار است با به کارگیری این ۱۰ نکته طلایی استفاده صحیح از آبمیوه گیری بتوانید عمر مفید دستگاه خود را افزایش بدهید تا کمترین هزینه های نگهداری ، برق و همچنین تعمیر یا جایگزینی را بپردازید .

یاراسرویس به شما پیشنهاد می نماید این ۱۰ نکته استفاده صحیح از آبمیوه گیری را مو به مو انجام دهید ، ماحصل تجربه نیم قرنی تیم ما در حوزه استفاده صحیح از آبمیوه گیری این ۱۰ نکته کلیدی شده است که در اختیار شما کاربران عزیز قرار می دهیم .

تعمیر همزن دستی

hand Mixers  | تعمیر همزن دستی

۱. قبل از استفاده از همزن برقی، دفترچه راهنمای آن را به دقت مطالعه کنید : دفترچه راهنمای همزن برقی حاوی اطلاعات مهمی در مورد نحوه استفاده و نگهداری صحیح از دستگاه است.

۲. همزن برقی را در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید: قرار دادن همزن برقی در معرض نور مستقیم خورشید یا گرمای شدید باعث کاهش عمر دستگاه می شود.

۳. همزن برقی را در فاصله مناسب از دیوار و مبلمان قرار دهید: فاصله مناسب بین همزن برقی و دیوار و مبلمان حداقل ۱ متر است.

۴. همزن برقی را در نزدیکی وسایل قابل اشتعال قرار ندهید : قرار دادن همزن برقی در نزدیکی وسایل قابل اشتعال مانند پرده، مبلمان پارچه ای و وسایل برقی دیگر می تواند باعث آتش سوزی شود.

۵. همزن برقی را در صورت بروز هرگونه مشکل خاموش کنید و از تعمیر آن توسط افراد غیرمتخصص خودداری کنید: در صورت بروز هرگونه مشکل در همزن برقی، آن را به یک تعمیرکار متخصص بسپارید.

۶. از قرار دادن اشیا روی همزن برقی خودداری کنید: قرار دادن اشیا روی همزن برقی می تواند باعث آسیب دیدن دستگاه شود.

۷. پس از هر بار استفاده، همزن برقی را خاموش کنید و از برق بکشید: خاموش کردن همزن برقی پس از هر بار استفاده باعث خنک شدن دستگاه و کاهش خطر آتش سوزی می شود.

۸. همزن برقی را به طور منظم تمیز کنید: تمیز کردن همزن برقی به طور منظم باعث می شود که دستگاه عملکرد بهتری داشته باشد و عمر آن افزایش یابد.

۹. از همزن برقی برای مخلوط کردن مواد غیرخوراکی مانند پلاستیک و فویل آلومینیومی خودداری کنید: مخلوط کردن مواد غیرخوراکی می تواند باعث آسیب دیدن دستگاه شود.

۱۰. از همزن برقی برای مخلوط کردن مواد داغ خودداری کنید: مخلوط کردن مواد داغ می تواند باعث آسیب دیدن دستگاه شود.

دفترچه راهنمای محصول | cleaner manual

_______________________

نکاتی برای استفاده از همزن برقی :

  • برای مخلوط کردن مواد جامد، مانند آرد و شکر، از همزن برقی با سرعت کم استفاده کنید.
  • برای مخلوط کردن مواد مایع، مانند تخم مرغ و شیر، از همزن برقی با سرعت متوسط استفاده کنید.
  • برای هم زدن مواد، مانند خامه و تخم مرغ، از همزن برقی با سرعت زیاد استفاده کنید.
  • اگر از همزن برقی برای مخلوط کردن مواد داغ استفاده می کنید، حتما از همزن برقی ضد آب استفاده کنید.
تعمیر همزن برقی ایستاده

تعمیر همزن برقی یارا سرویس 

کاربران محترم در صورت نیاز به خدمات یاراسرویس به ویژه تعمیر همزن برقی ، می توانید با شماره تماس ۲۲۷۴۲۳۴۰ با پیش شماره ۰۲۱ تماس بگیرد تا در اسرع وقت همکاران ما در بخش شبکه حمل و نقل دستگاه را از شما تحویل بگیرند و پس از تعمیر تخصصی همزن برقی دستگاه را به شما تحویل دهند 

۱.تعمیر همزن پارس خزر (  ParsKhazar  )

۲.تعمیر همزن فلر ( Feller )

۳.تعمیر همزن  بوش ( BOSCH )

۴.تعمیر همزن کنوود ( Kenwood )

5.تعمیر همزن مولینکس ( Moulinex )

۶.تعمیر همزن پاناسونیک ( Panasonic )

نکته : همچنین در یارا سرویس بسیاری دیگر از برندهای تولید کننده همزن نیز قابل تعمیر هستند ، برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید بصورت حضوری و هم تلفنی و آنلاین مشاوره دریافت کنید

تعمیر همزن

♣. چگونه از خدمات یاراسرویس بهره مند شوید ؟!

استفاده از خدمات یاراسرویس بخصوص تعمیر همزن برقی به دو صورت کلی است :

  • در حالت اول شما مخاطبان عزیز می توانید با مراجعه حضوری به مرکز تعمیر اقدام به تحویل دستگاه و دریافت رسید تحویل نمایید ، در فردا آن روز شرکت دستگاه را بررسی نموده و زمان تحویل به همراه هزینه تعمیر دستگاه را به شما اعلام میدارد در صورت پذیرش طی زمان اعلام شده ، دستگاه تعمیر می شود و شما می توانید به مرکز بازگردید و همزن  خود را تحویل بگیرید .
  • در حالت دوم  شما مخاطبان عزیز می توانید با شماره گیری شماره ۲۲۷۴۲۳۴۰ همراه با پیش شماره ۰۲۱ تماس گرفته و درخواست سرویس تحویل دستگاه بدهید ، طی مدت زمان نهایتا ۲۴ ساعت سرویس یاراسرویس به محل شما اعزام می گردد و پس از تحویل رسید به شما دستگاه را به مرکز تعمیر می آورد ، در فردا آن روز دستگاه عیب یابی می شود ، هزینه تعمیر همزن  و مدت زمان تعمیر همزن برقی  خدمت شما اعلام می گردد ، پس از تایید مشتری مراحل تعمیر آغاز شده و پس از پایان ، دستگاه از طریق سرویس ویژه یاراسرویس برای شما ارسال می گردد .
  • در حالت سوم می‌توانید از طریق همین سایت و یا پشتیبانی آنلاین یاراسرویس اقدام به ثبت درخواست خود نمایید تا در اصرع وقت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند

♠.چرا از خدمات یاراسرویس بهره مند شوید ؟!

تعمیر لوازم خانگی بخصوص همزن یک کار تخصصی است و تامین شرایط زیر امری کلیدی است :

  1. استفاده از تکنسین های مجرب و دوره دیده امری حیاتی در تعمیر همزن برقی است ، اما نکته کلیدی دیگر با تجربه بودن تکنسین ها می باشد ، یاراسرویس با ۵۰ سال سابقه کاری و استفاده از تکنسین های مجرب و باتجربه ، این اطمینان خاطر را به شما کاربران خواهد داد .
  2. مرکز تعمیر مجهز یاراسرویس با راه اندازی مرکز حرفه ای و تخصصی تعمیر لوازم خانگی و بخصوص تعمیر همزن  امکان عیب یابی و تعمیر حرفه ای لوازم خانگی را داراست ، این مرکز از پیشرفته ترین تجهیزات بهره می جوید .
  3. گارانتی ۶ ماهه خدمات یاراسرویس بزرگترین تضمین برای کیفیت خدمات ارائه شده می باشد . با اطمینان نسبت به خدمات ما ۶ ماه خدمات خود را گارانتی بی چون و چرا می نماییم .
  4. سرعت و دقت در یاراسرویس اولویت دقت در انجام پروسه می باشد اما هرگز سرعت را فدای آن نکرده و نخواهیم کرد و خدمات ما در سریعترین زمان ممکن و در نهایت دقت به مخاطبان ارائه می گردد .
  5.  یاراسرویس علاوه بر تعهدات قانونی خود ، به تمامی مخاطبان نیز تعهد اخلاقی دارد و حس امانت داری در تک تک کارکنان از تحویل گیرنده درب منزل تا پرسنل و تعمیرکاران را تضمین می نماید .

ایرادات و عیوب رایج همزن

در اینجا در نظر چندی از رایج ترین و متداول ترین ایرادات و اشکالاتی که ممکن است برای دستگاه همزن شما پیش آمده باشد یا پیش بیاید را مطرح نماییم ؛ این ایرادات از طریق بخش تعمیر همزن یاراسرویس جمع آوری شده و بیشتر مشتریان هنگام مراجعه به دفتر ما دستگاه خود را دچار این مشکلات می دانند ؛ یارا سرویس در بخش تعمیر همزن خود از پیشرفته ترین تجهیزات و ماهرترین تکنسین ها بهره می برد و در مورد تک تک مطالب درج شده در این بخش از نظر کارشناسانه آنان بهره جسته است ؛ تیم دیجیتال مارکتینگ یارا سرویس امیدوار است با مطالعه این مطالب در جهت رفع نیاز دقیق تر و سریع تر این مطالب مفید فایده قرار گیرد .

مطالب درج شده در ذیل اصلا جنبه آموزش تعمیرات ندارد و یاراسرویس پیشنهاد می نماید که تعمیر دستگاه همزن خود را صرفا به دست متخصصان این حوزه بسپارید و در تعمیرگاه مجهز و مجاز انجام دهید ؛ از این رو هیچ گونه مسئولیت در قبال اشتباهات احتمالی کاربران نمی پذیرد و اکیدا پیشنهاد می کند از بازکردن دستگاه جدا خودداری فرمایید و درصورت وجود مشکل هایی که در ذیل به آن ها اشاره داریم با شماره تماس ۰۲۱۲۲۷۴۲۳۴۰ تماس بگیرید و درخواست سرویس حمل و نقل بفرمایید تا دستگاه شما به مرکز آورده شود و پس از تعمیر مجددا به شما عزیزان تحویل داده شود .

نکته : هرگز حتی دست به عیب یابی دستگاه همزن خود نزنید و این کار را به متخصص این امر بسپارید ، همین عیب یابی ممکن است دستگاه را دچار مشکلات جدی نماید و حتی ممکن است باعث آسیب دیدگی شدید برای خود شما شود .

تعمیر همزن ایستاده

_________________________________________________________________________

ایراد اول : سشوار اصلا روشن نمی شود 

در مواردی مشابه حالت فوق الزامیست ، عیب یابی را از مبدا آغاز نمایید یعنی از خود منبع انرژی الکتریکی و سپس بررسی و تست قطعات را تا آن جا که عملکردشان به این عیب مربوط می شود ادامه دهید . قطعا نتیجه مطلوب خواهد رسید .

علت اول : پریز برق ندارد

روش رفع عیب : بهترین روش برای پی بردن به وجود برق در پریز استفاده از ولتمتر و یا قسمت ولتاژ آومتر است ؛ زیرا فازمتر ، تنها وجود فاز را در پریز مشخص می کند و در موارد متعددی دیده شده که مشکل پریز به سبب قطع نول بوده است . به هر حال اگر در پریز ولتاژ وجود ندارد ، آن را باز کنید و به رفع مشکل بپردازید . بهتر است تعمیر پریز را به تکنسین های برق کار بسپارید و از خطرات احتمالی جلوگیری نمایید ، اما اگر خود تصمیم به تعمیر دارید الزما برق منزل و مکان مورد نظر را قطع نمایید .

علت دوم : سیم رابط و یا دوشاخه معیوب شده اند

روش رفع عیب : دوشاخه را از برق جدا نموده ، و سیم های ورودی به همزن را برای چند لحظه به یکدیگر متصل نمایید . در صورت سالم بودن آن ها ، باید به هنگام تماس رابط های اهم متر با دوشاخه عقربه منحرف شود . در غیر این صورت یا دوشاخه خراب است و یا سیم رابط در نقطه ای قطع شده است . اگر دو شاخه قابل تفکبک است ، آن را باز کنید در غیر اینصورت دو شاخه و سیم را تعویض نمایید .

در اینگونه موارد بهتر است دوشاخه جدید تهیه و به سیم رابط وصل شود تا دستگاه به شرایط عادی بازگزدد . اگر در سیم رابط آثار لهیدگی وجود دارد ، بدون شک در آن نقطه قطع شدگی به وجود آمده ، بنابر این تعویض سیم رابط الزامی است ( از اتصال سیم در نقاطی که موجب وارد آمدن ضربه قطع شده اند جدا خودداری نمایید) .

علت سوم : کلید خراب است  

روش رفع عیب : توسط آومتر عملکرد کلید را بررسی کنید . اگر پایه مشترک به هیچ یک از خروجی ها ارتباط ندارد ، ممکن است تیغه اصلی کلید شکسته شده باشد و یا کنتاکت ها شدیدا اکسید شده اند که با تمیز کردن سطح کنتاکت ها مشکل برطرف می شود . در هنگام این تست و به طور کلی در زمان تعمیر وسایل باید دستگاه از برق جدا شده باشد .

علت چهارم : فاز یا نول اصلی دستگاه قطع است 

روش رفع عیب : معمولا در اثر سقوط دستگاه ، فیش های اصلی ارتباط فاز یا نول با موتور از محل خود خارج می شود . بنابراین به آرامی بدنه را باز کنید و در صورت مشاهده این عیب ، سیم جدا شده را به محل اصلی خود بازگردانید .

علت پنجم : موتور کاملا سوخته است 

روش رفع عیب : معمولا موتورهای یونیورسال با پیدایش عیوبی مانندقطع شدن سیم های متصله به تیغه های کلکتور آرمیچر – اتصال حلقه و یا کلاف در پیچک های آرمیچر – اتصال زمین در آرمیچر و یا پیچک های قطب های قطب وارد مرحله نیم سوزی موتور می شوند . در این وضعیت ، قدرت و سرعت چرخش همزن ها شدیدا افت می کند و سپس موتور به واسطه ادامه کار شدیدا آسیب می بیند به طوری که دیگر با اتصال برق کار نمی کند .

ظاهر چنین موتوری به وضوح بیانگر عمق آسیب دیدگی آن است . با باز کردن بدنه دستگاه به بررسی ظاهر موتور بپردازید . در صورت سیاه شدن سیم بندی ، موتور باید تجدید سیم پیچی شود .

علت ششم : موتور سالم است اما ارتباط اجزاء آن با یکدیگر قطع شده است 

روش رفع عیب : از آنجا که مقدار موتور یونیورسال به صورت سری است ، قطع ارتباط هر یک از اجزاء مدار الکتریکی ( که شامل پیچک ها ، زغال ها و کلکتور می شود ) با یکدیگر ، از ادامه کار موتور جلوگیری می کند . از این رو لازم است توسط آومتر ، اتصال هر یک از اجزاء مذکور را با یکدیگر بررسی نمایید و در صورت مشاهده هر گونه مشکل مانند جدا شدن سیم یک پیچک از زغال مربوط به آن ، سریع به رفع عیب بپردازید تا دستگاه به عملکرد عادی خود بازگردد .

_________________________________________________________________________

ایراد دوم : پره های همزن به آرامی می چرخند و از قدرت لازم برخوردار نیستند 

این عیب می تواند ناشی از معایب الکتریکی و یا مکانیکی باشد که در ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت

علت اول : موتور نیم سوز است 

روش رفع عیب : نیم سوز بودن موتور می تواند مربوط به آرمیچر ، قطب ها و یا هردوی آنها باشد . از این رو لازم است هر کدام جداگانه و به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرند .

اصطلاح نیم سوز بودن موتور در آرمیچر به اتصال حلقه در کلاف ها – اتصال یک یا چند حلقه از کلافی با حلقه ای از کلاف مجاور ( اتصال کلاف ) – جدا شدن ابتدا و یا انتهای چند کلاف از تیغه های کلکتور – پاره شدن یک یا چند کلاف و در نهایت به وجود اتصال بدنه گفته می شود .

در قطب ها یا به عبارتی استاتور ، نیم سوز بودن ، به اتصال حلقه شدید و یا اتصال زمین کلاف ها اشاره دارد .

در واقع عیب یابی در موتور یونیورسال می باشد، همه روش های متداول جهت شناسایی عیب در آرمیچر و قطب ها بررسی شده است .

در صورت نیم سوز بودن موتور ، جرقه های شدید به رنگ نارنجی و زرد در ناحیه زغال ها دیده می شود .

این گونه موتورها علاوه بر آن که قدرت و گشتاور چندانی ندارند ، سریع داغ شده و از خود بوی سوخت شدیدی را ایجاد می کنند که همه ی این علائم مصرف کننده را وادار می سازد از ادامه کار دستگاه تا بررسی و رفع عیب پرهیز نماید . پس از مشخص شدن عیب، لازم است آرمیچر و یا کلاف های قطب تجدید سیم پیچی شوند .

علت دوم : کلکتور بسیار کثیف است 

روش رفع عیب : تمیز بودن سطح تیغه های کلکتور در راندمان و عملکرد موتورهای کلکتوردار بسیار با اهمیت است . در غیر این صورت ارتباط الکتریکی زغال ها با سطح کلکتور دچار مشکل شده و علاوه بر آن که جرقه زنی شدت می یابد، توان موتور نیز شدیدا کاهش خواهد یافت .

کاربرد سمباده به منظور تمیز کردن سطح کلکتور به هیچ وجه اصولی نیست زیرا امکان نفوذ ذرات مسی ساییده شده از سطح تیغه ها به درون شیارهای کلکتور بسیار زیاد است که منجر به تشدید جرقه زنی و سوختن آرمیچر می شود .

بهترین روش جهت تمیز کردن سطح تیغه ها ، استفاده از پارچه زبر آغشته به حلال قوی است که باید از نفوذ حلال به سیم پیچ ها جلوگیری شود .

کافی است در هنگام شستشوی کلکتور با حلال ، آرمیچر در سطح پایین تری نسبت به سیم بندی قرار گیرد .

علت سوم : زغال ها بیش از حد کوتاه شده اند

روش رفع عیب : در صورت کوتاه شدن زغال ها ، علاوه بر آن که صدای کار دستگاه و همچنین جرقه زنی زیر زغال ها افزایش می یابد ، قدرت و توان موتور جهت انجام وظیفه مکانیکی که از آن انتظار می رود ، شدیدا کاهش خواهد یافت .

زغال را با زغالی به ابعاد مشابه خودش تعویض نمایید. در هنگام جاگذاری زغال جدید ، سطح تماس آن را با کلکتور کاملا به شکل هلالی درآورید تا در اثر سایش بر روی کلکتور سریع موجب کثیف شدن سطح آن نشود .

علت چهارم : مارپیچ انتهای محور آرمیچر ، ساییده شده  است

روش رفع عیب : قسمت مارپیچ انتهای محور به طور کامل مشخص شده است . در صورت سایش و یا خوردگی این قسمت از آرمیچر ، انتقال چرخش و در واقع گشتاور از آرمیچر به چرخ دنده ها با مشکل مواجه می شود که نتیجه آن باعث بروز این ایراد خواهد بود . اصلاح این قسمت از آرمیچر به کمک ماشین تراش و ایجاد تناسب بین گام های آن و چرخ دنده های دستگاه ، نیاز به تخصص و مهارت زیاد تراشکار دارد . از این رو غالبا در موارد مشابه آرمیچر را تعویض می کنند .

علت پنجم : چرخ دنده ها ساییده شده اند 

روش رفع عیب : همانطور که در بالا ذکر شد ، صحت و عملکرد صحیح چرخ دنده ها و مارپیچ آرمیچر در ایجاد گشتاور ، لازم و فوق العاده حیاتی است .

سایش و خوردگی در اجزاء مذکور علاوه بر آن که تلفات قدرت در موتور را شدیدا افزایش می دهد ، موجب ایجاد صدای خشن از دستگاه خواهد شد . چرخ دنده ها را تراش دهید و یا تعویض نمایید تا مشکل رفع شود .

_________________________________________________________________________

ایراد سوم : با توجه به مدار الکتریکی همزن برقی رومیزی باید کلید در حالت ۱ و ۲ دارای دو سرعت مختلف باشد در حالی که هر دو سرعت یکی است

علت : دیود سوخته است 

روش رفع عیب : دیود را می توان به سادگی تست نمود . آومتر را بر روی رنج قرار داده و رابط های آن را به دیود متصل نمایید . در صورت سالم بودن دیود ، در یک حالت اتصال ، عقربه منحرف شده و با جا به جایی رابط های آومتر ، عقربه بر روی بی نهایت خواهد ایستاد . در صورت سوخته بودن دیود ، در هر دو حالت اتصال رابط های آومتر ، عقربه منحرف شده بر روی صفر می ایستد . دیود را با مشابه خودش تعویض نمایید .

_________________________________________________________________________

ایراد چهارم : در همزن برقی رومیزی ، موتور در حالت ۱ خاموش است ولی در سایر حالت ها به خوبی کار می کند 

علت : دیود سوخته است

روش رفع عیب : در تشخیص و رفع ایراد باید بیان کنیم که جریان از مسیر دیود عبور می کند تا ضمن یکسوسازی نیم موج ، سبب کاهش ولتاژ شده و آرمیچر در این حالت شتاب کمی دشاته باشد . اگر دیود قطع شود بدیهی است که جریانی از آن عبور نخواهد کرد . با توجه به مختصات دیود معیوب ، نسبت به تهیه دیود جدید اقدام نمایید .

_________________________________________________________________________

ایراد پنجم : با روشن کردن موتور ، صدای شدیدی از برخورد پره های همزن به یکدیگر ایجاد می شود 

علت : این عیب می تواند ناشی از عوامل متعددی باشد که شرح داده می شود 

روش رفع عیب : برای رفع این عیب علل ممکنه را بررسی کنید . این علل می تواند خم شدن محور همزن ها ، تغییر شکل یافتن همزن ها در اثر برخورد با اشیاء سخت – خارج شدن چرخ دنده ها از محل اتقرار خود – عدم استقرار صحیح چرخ دنده ها در مکان های مشخص شده و یا خارج شدن محور همزن ها از جایگاهشان باشد که هر یک باید جداگانه بررسی و در صورت مشاهده رفع عیب شود .

_________________________________________________________________________

ایراد ششم : موتور صدای هوم می دهد اما حرکت نمی کند 

علت اول : موتور نیم سوز است 

روش رفع عیب : نیم سوز بودن موتور می تواند مربوط به آرمیچر ، قطب ها و یا هردوی آنها باشد . از این رو لازم است هر کدام جداگانه و به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرند .

اصطلاح نیم سوز بودن موتور در آرمیچر به اتصال حلقه در کلاف ها – اتصال یک یا چند حلقه از کلافی با حلقه ای از کلاف مجاور ( اتصال کلاف ) – جدا شدن ابتدا و یا انتهای چند کلاف از تیغه های کلکتور – پاره شدن یک یا چند کلاف و در نهایت به وجود اتصال بدنه گفته می شود .

در قطب ها یا به عبارتی استاتور ، نیم سوز بودن ، به اتصال حلقه شدید و یا اتصال زمین کلاف ها اشاره دارد .

در واقع عیب یابی در موتور یونیورسال می باشد، همه روش های متداول جهت شناسایی عیب در آرمیچر و قطب ها بررسی شده است .

در صورت نیم سوز بودن موتور ، جرقه های شدید به رنگ نارنجی و زرد در ناحیه زغال ها دیده می شود .

این گونه موتورها علاوه بر آن که قدرت و گشتاور چندانی ندارند ، سریع داغ شده و از خود بوی سوخت شدیدی را ایجاد می کنند که همه ی این علائم مصرف کننده را وادار می سازد از ادامه کار دستگاه تا بررسی و رفع عیب پرهیز نماید . پس از مشخص شدن عیب، لازم است آرمیچر و یا کلاف های قطب تجدید سیم پیچی شوند .

علت دوم : محور آرمیچر درون بوش ها گریپاژ شده است 

روش رفع عیب : گریپاژ به عدم توانایی حرکت دو سطح بر روی یکدیگر گفته می شود . نفوذ رطوبت شدید به سطح داخلی بوش ها می تواند پدیده گریپاژ را شکل دهد .بنابراین لازم است موتور را به آرامی باز کنید و توانایی حرکت آرمیچر درون بوش ها را بررسی نمایید . در صورت مشاهده گریپاژ محور درون بوش ها ، لازم است ابتدا سطح محور را کاملا با سمباده ی نرم تمیز و سپس بوش را تعویض نمایید .

علت سوم : چرخ دنده و یا چرخ دنده ها از محل خود خارج و سبب درگیر شدن همزن ها با یکدیگر شده اند 

روش رفع عیب : بدنه موتور را باز کنید و مجددا چرخ دنده ها را به جایگاه اصلی خود بازگردانید .

هدیه ویژه یاراسرویس برای کاربران عزیز

%۱۵

تخفیف در خدمات

برای دریافت کد تخفیف شماره خود را ثبت نمایید ، پس از آن با شماره خط شما یک کد تخفیف ۱۵ درصدی خدمات ثبت خواهد شد و با اعلام و تایید آن توسط کارشناسان ، تخفیف خود را دریافت نمایید 

گواهی اعتماد مردمی

دریافت اطلاعات و اعطای کد تخفیف

با تکمیل فرم می توانید کد تخفیف ۵% خدمات یاراسرویس را دریافت نمایید

  • شماره تماس شما به منزله کد تخفیف شماست ، لطفا از صحت اطلاعات وارد شده اطمینان حاصل فرمایید
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .